Mi smo AID Furniture i bavimo se proizvodnjom modernog namještaja

Bez velikog početnog kapitala i s malo iskustva, dva mlada čovjeka 2003. godine osnivaju obrt ,,AID Barić”. Nakon svih prepreka,uspona i padova, pokrenuli su malu industriju – proizvodnju namještaja po mjeri sa svega 5 zaposlenih. Ulaganjem u tehnologiju i širenjem tržišta na području cijele Hrvatske i šire, broj radnika raste, a mali obrt postaje ozbiljan i pouzdan proizvođač namještaja.

11 godina kasnije, obrt prerasta u tvrtku Oprema Barić d.o.o. – konkurentnu proizvodnju namještaja na domaćem i stranom tržištu. Uz modernu tehnologiju i visokokvalitetne materijale, 22 zaposlenika dovode krajnji proizvod do izvrsnosti. Na tržištu postajemo prepoznatljivi po kvaliteti  proizvedenog namještaja.

Uz kvalitetan proizvod, ključni element poslovanja je i način prodaje. Na prvo mjesto stavljamo aktivno slušanje kupca, a uvažavajući njegove želje, uz sugestije i preporuke, uvijek dolazimo do pozitivnih suradnji. Primarni cilj nam je izrada funkcionalnog, unikatnog i kvalitetnog proizvoda. Kako bismo došli do idealnog dizajnerskog rješenja, izrađujemo 3D prikaz u kojem kupcu prikažemo ideje i zamisli dizajna namještaja prenesene u njegov prostor.

U današnje vrijeme nije lako stvarati i biti poduzetnik, potrebno je puno truda i rada, no svjesni smo svoje kvalitete.  Posao nam je prvenstveno izazov koji nas uvijek tjera i gura dalje, a najveća nagrada su nam zadovoljni kupci.

Znamo kako napraviti namještaj u kojem ćete uživati

Iza nas su brojni projekti i godine iskustva. Poučeni time želimo da uživate u svome namještaju.

Općenito o postupku izrade i montaže

Proces izrade započinje vašim kontaktom. Nakon toga izlazimo na mjerenje i dogovor s vama. Treći korak je skiciranje namještaja. 3D pregled vašeg namještaja dobivate nakon potvrde skice i ponude. Kada ste zadovoljni 3D pregledom prelazimo na izradu. Kada je namještaj gotov, u dogovoru s vama, dolazimo montirati.

Naplaćujemo li montažu?

Dovoz i montažu unutar 100km ne naplaćujemo.

Dajemo li garanciju na proizvode?

Naravno, dajemo vam 10 godina garancije. Dovoljno, zar ne?

Gdje se nalazi naš salon?

Salon se nalazi u ulici Ivana Gundulića 64 u Đurđenovcu gdje možete pogledati izložbene primjerke.

Dizajnom i funkcionalnošću stvaramo

vrijednost za objekte

0
godina postojanja
0 +
zadovoljnih klijenata

Zašto odabrati AID Furniture?

Suvremena tehnologija izrade

Namještaj izrađujemo suvremenom tehnologijom prateći trendove i želje kupaca.

Usavršavanje kadrova

Redovito ulažemo u školovanje naših zaposlenika s ciljem usavršavanja proizvodnje i prodaje. 

2D i 3D prikaz

Prije izrade namještaja, stvaramo 2D i 3D prikaz gotovog proizvoda, kako bismo kupcu što vjernije prikazali izgled namještaja pri završetku.

Plaćanje na rate

Kupcima omogućavamo plaćanje na rate.

Dostava i montaža

Svaki naš kupac ostvaruje pravo na dostavu i montažu.

Kvalitetni materijali i uređaji

Pri izradi koristimo samo najkvalitetnije materijale i uređaje svjetski poznatih brendova.